Bjud in mig

Hela världen är mitt arbetsområde. Huvudsakligen når jag stora delar av världen via Internet, men inget bereder mig sådan glädje som att möta människor, ansikte mot ansikte. Att jag kan ses på video via Youtube är väl en sak, men den interaktion som sker i gemenskap med levande människor i realtid och med det verkliga pågående livet som bas är oersättlig. Zoom och radio och tv kanaler är bra redskap. Men den gemenskap som kallas Kristi kropp behöver mer än så. 

Jag har en mycket begränsad ekonomi så  för att kunna resa och förmedla  sanningen som är angiven i hela Guds ord så behöver jag oftast hjälp med resekostnader och uppehället under själva besöket.. Det jag har att förmedla har jag fått gratis och inte för allt smör i

Småland skulle jag ta betalt för att dela det som jag fått fritt och för intet. Inget hindrar dock att de som blir välsignade bidrar till något av alla de projekt som jag är ansvarig för. Behoven är gränslösa och tiden är kort.

Skicka ett mail och föreslå tid och plats… Jag kommer om jag kan och Herren vill.

Teddy Donobauer, Doncaster